divendres, 12 de gener de 2007

PROTESTA A CASTELLÓ PER DENUNCIAR LA SITUACIÓ CRÍTICA DEL SECTOR AGRARI

Els sindicats agraris majoritaris al nostre país, la Unió de Llauradors i Ramaders i l'Associació Valenciana d'Agricultors, van convocar ahir una concentració de protesta a les portes de l'empresa Lidl, a Castelló de la Plana. En l'acte, els sindicats van denunciar que aquesta cadena de supermercats, com a reclam per atraure clients, ven les clementines més barates del que realment costen, la qual cosa fixa el preu a la baixa i repercuteix en l'economia de l'agricultor. Així mateix, els sindicats del camp van demanar solucions a l'administració central i autonòmica per a salvar la campanya i perquè no s'aguditze la crisi, sembla que endèmica, del sector. Tot i que la resolució del problema agrari requereix un pla de viabilitat, unes polítiques agràries eficients i una forta inversió econòmica a llarg plaç, els sindicats exigeixen, com a mínim, que l'administració autonòmica i estatal es facen càrrec de part dels exedents de la producció de la campanya actual per tal que la crisi no s'aguditze més. Podeu ampliar els detalls de la notícia, apareguda en l'edició valenciana del diari EL PAÍS fent clic ací.

5 comentaris:

duanrui ha dit...

hello Please try the following updated web browser,Very handy,Immediately free download!

zhouhui731 ha dit...

hello,I recommend to you the best browser in history,I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.

lidanzuiai ha dit...

Very good article,I prepared a very good gift for you, please visit my blog, The best browser fo you in History

adm ha dit...

Ei, vinga, no pots deixar-nos tant de temps sense escrits.
Cada vegada el temps és més preciat però també ho són els teus raonaments.
Et deixe la nostra pàgina per si vols pegar-li una ullada: acabem de traure el butlletí on apareix una de les darreres entrevistes a Joan Pellicer:
http://pelspoblesdelasafor.blogspot.com/
Una abraçada de la Safor (melic dee tot i no res alhora, de tot allò que tu saps).

Jordi Puig ha dit...

Hi deixe constància del meu desig que continues escrivint.

Una abraçada,

jordi.